На UA: ТЕРНОПІЛЬ транслювали Тернопільський півмарафон

На UA: ТЕРНОПІЛЬ транслювали Тернопільський півмарафон

16 чер. 2019

 

16 червня Суспільний мовник Тернопільщини протягом декількох годин транслював півмарафон у прямому ефірі.

Спортсмени змагалися на кількох дистанціях. Для всіх охочих організатори марафону запланували 4 забіги – 21, 10, 5 кілометрів та благодійну милю.

Участь у Півмарафоні взяли понад 1000 осіб, в тому числі і представники Суспільного мовника Тернопільщини. Зокрема, продюсерка UA:ТЕРНОПІЛЬ Зоряна Биндас розповіла, що не вперше бере участь подібних заходах, адже сама полюбляє займатися спортом та, при цьому, підтримує здоровий спосіб життя. 

 

«Кілька місяців ми розказували на наших ефірах на радіо та телебаченні про підготовку до Тернопільського півмарафону. У партнерстві з ним робили програми про те, як правильно вибирати одяг для тренувань, як правильно розподіляти навантаження, як бігати, щоб не було травм. У студії приходили як аматори так професійні спортсмени. Ми транслювали все дійство, знімаючи на кілька камер, працюючи на 2 локації. Тобто загалом було дві пари ведучих, одна з яких працювала у виїзній студії, а інша на місці старту та фінішу. Крім того, ведучий ранкового шоу Юрій Матевощук був головним ведучим дійства», – розповіла Зоряна Биндас.