Завершується реєстрація на воркшоп для журналістів

Завершується реєстрація на воркшоп для журналістів "СПІЛЬНО від Суспільного"

11 чер. 2019

14 червня Академія суспільного мовлення проводить воркшоп для журналістів про особливості висвітлення процесу децентралізації, а також роботи із статистичними даними. Сьогодні, 11 червня, завершується реєстрація.

Своїм досвідом ділитимуться:

  • команда проєкту “СПІЛЬНО”,
  • генпродюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей
  • медійний аналітик, викладач Києво-Могилянської академії й Могилянської школи журналістики, а також тренер DW Akademie та Stopfake.org Михайло Кольцов із лекцією "Data-журналістика? Просто про складне".

UA: ТЕРНОПІЛЬ став однією з перших філій Суспільного, які почали виробництво щотижневого проєкту для загальнонаціонального телеканалу UA: ПЕРШИЙ. Проєкт "СПІЛЬНО" присвячено децентралізації і наприкінці завершення першого сезону, команда готова поділитись своїм досвідом та на власних помилках розказати, як воно робити проєкт про реформи, коли сам знаходишся в команді реформаторів.

Нагадаємо, в 2017 році на Суспільному мовленні України почала працювати команда реформаторів на чолі з Зурабом Аласанією, чия стратегія розвитку була визнана Наглядовою Радою найкращою з усіх, що було подано на відкритий конкурс. З того моменту відбулись складні процеси реформування. Про них поговоримо з генпродюсеркою регіонального мовлення Суспільного Марією Фрей.

Про те, як використовувати статистичні дані для створення журналістського матеріалу, учасникам розповість медійний аналітик, викладач Києво-Могилянської академії й Могилянської школи журналістики, а також тренер DW Akademie та Stopfake.org Михайло Кольцов.

  • Час проведення: 14 червня 13:00 - 16:30
  • Місце проведення: Центр Науки Тернополя, м. Тернопіль, Площа Героїв Євромайдану, 4
  • Реєстрація — до 11 червня.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Ми будемо раді всім, але найкраще працювати в оточенні 25 креативних та відкритих однодумців.

Можлива компенсація проїзду учасників із інших міст (за умови наявності квитків і паспорта).

Кому це може бути цікаво?

  • журналістам, які вже давно працюють з темою реформ,
  • журналістам, які тільки починають працювати з темою реформ,
  • журналістам, які помилялись і не знали, як виправити помилку,
  • блогерам, які мріють про якісну кар’єру,
  • журналістам з маленьких видань (газети ОТГ).

Нагадаємо, Академія суспільного мовлення проводить воркшопи в таких регіонах: 10 червня "СПІЛЬНО із Суспільним" відбувся в Черкасах, 11 червня — в Одесі,14 червня — у Тернополі, 18 червня — у Харкові.

Проєкт "СПІЛЬНО" створено суспільним мовленням України та Deutsche Welle Akademie за підтримки GIZ Україна через "U-LEAD з Європою".