Театралізований перформанс «…30 із 40…» покажуть на телеканалі UA: ТЕРНОПІЛЬ

Театралізований перформанс «…30 із 40…» покажуть на телеканалі UA: ТЕРНОПІЛЬ

7 жов. 2021

У п’ятницю, 8 жовтня, о 21:00 дивіться на телеканалі  UA: ТЕРНОПІЛЬ та на всіх регіональних телеканалах Суспільного телеверсію спеціальної події Міжнародного мультидисциплінарного фестивалю сучасного мистецтва «Dream ГОГОЛЬFEST» — театралізованого перформансу «…30 із 40…» режисера Влада Троїцького, який відбувся у Національному природному парку «Олешківські піски». 

Читайте також: Регіональні проєкти — на новому ютуб-каналі «Суспільне Країна»

«Це прекрасна постановка Влада Троїцького. Ми спілкувалися з глядачами після концертної програми — й вони були задоволені побаченим та почутим. Постановка була досить масштабною і емоційною. Для нас  головним завданням було у телевізійній версії правильно передати зміст, форму та розставити акценти, які окреслив режисер під час своєї роботи над перформансом. Словом, концерт такого масштабу та ще й у пустелі — для нас теж став випробуванням, з яким команда успішно впоралася», — зазначає тимчасово виконувачка обов’язків продюсерки Херсонської філії Суспільного Еріка Авдєєва.

 
Команда Суспільне Херсон під час зйомок перформансу

За словами Влада Троїцького, основною темою вистави є переосмислення мандрів Мойсея. Святому знадобилося 40 років поневірянь пустелею, щоб викорінити зі свого народу свідомість раба, відчуття меншовартості та нікчемності. Музичний супровід перформансу — етногурт «ДахаБраха».

Пряму трансляцію театралізованого перформансу «…30 із 40…» можна дивитись також на сайті Суспільне Херсон та на ютуб-каналі філії

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур.